Skip to main content

 U zich thuis voelt

 Service centraal staat

 Goede kwaliteit voorop staat

 U op scherpe prijzen kunt rekenen

Chemieslangen


Chemieslangen zijn slangen voor industrieel gebruik waarin chemische vloeistoffen en gassen door getransporteerd kunnen worden. Stadex is uw leverancier van verschillende soorten rubberen chemieslangen. Dankzij ons ruime aanbod, vindt u bij ons gegarandeerd de juiste slang die u nodig heeft voor de juiste vloeistoffen of gassen. 

Heeft u vragen over chemieslangen?

Neem contact met ons op

Chemieslangen in verschillende soorten

In ons assortiment vindt u veel soorten chemieslangen. We kunnen deze slangen leveren in verschillende uitvoeringen, diameters en lengtes, oplopend tot 120 meter rollengte. U kunt de slangen gebruiken aan zowel mobiele als vaste installaties in de chemische industrie. Afhankelijk van het medium zijn er diverse binnenwanden mogelijk, bijvoorbeeld Viton, EPDM, UPE, PFA, PE-X, PE of FEP. Ze zijn te gebruiken voor de toepassingen: lucht, water, warmwater, stoom, chemie, ventilatie, bluswater, voedsel, tankwagen, mortelmachines en olie (on- offshore, abrassief). De rubberen slangen zijn voorzien van koperlitzen voor de afvoer van statische elektriciteit of van een rubberen binnen/buitenwand die aan alle versies van volledig ohmse slangen voldoen. Hierdoor zijn deze zeer geschikt voor gebruik in diverse ATEX-omgevingen. Ook hebben wij een compleet programma slangkoppelingen met overgangstukken voor de genoemde slangtoepassingen.

Bekijk ons assortiment chemieslangen

Slangen met keurmerk of certificaat

Op uw verzoek leveren wij de slangen met voor-gemonteerde koppelingen en indien gewenst een testcertificaat. Onze producten voldoen aan de hoogste internationale veiligheids- en kwaliteitsnormen en zijn voorzien van een eigen keurmerk en/of certificaat. De industriële slangen zijn per volle rol of snijlengte leverbaar en u heeft de keuze uit diverse vooraanstaande merken.

Gebruik een geschikte slang voor de juiste chemische stof

Wilt u een pvc-slang voor industriële toepassing gebruiken? Kijk dan in ons aanbod aan chemieslangen en bestel de slang die u nodig heeft voor uw gebruik. Bij vragen neem gerust contact met ons op via het contactformulier, bel +31 593 74 50 87 of stuur een e-mail naar verkoop@stadex.nl.