Skip to main content

 U zich thuis voelt

 Service centraal staat

 Goede kwaliteit voorop staat

 U op scherpe prijzen kunt rekenen

Dompelpompen

Dompelpompen zijn er in verschillende uitvoeringen en voor diverse toepassingen. Zo hebben wij bij Stadex in Beilen, nabij Assen, pompen voor het leegpompen van kelders of bassins, maar ook voor rioolwater, melkstal/mestwater, regenwater, drainagewater, zeewater en chemiedragende vloeistoffen. Ook vindt u bij ons zware industriële pompen voor bouwputten, laaddocks en on- en offshoretoepassingen.

Heeft u vragen over dompelpompen?

Neem contact met ons op

Het gebruik van dompelpompen voor verschillende toepassingen

Wortex dompelpompen zijn geschikt voor particulier en professioneel industrieel gebruik. Ze vallen onder de categorie nat-opgestelde ondergedompelde dompelpompen en we verkopen ze voor schoon en vervuild water of vloeistoffen. Ook op de agrarische markt worden deze pompen veel ingezet in melkstallen of als beregeningspomp uit oppervlaktewater. Ze zijn tevens ideaal met en zonder drijver of vlotter voor lichtvervuilde zwembaden/bassins of drainagewater. Voor elke toepassing beschikken we over verschillende uitvoeringen pompen: van kleine pompen tot grote industriepompen. Voor industrieel gebruik zijn de RVS 316 pompen geschikt voor riool- en afvalwater, chemisch verontreinigd water en zout- of zeewater. Naast dompelpompen treft u bij ons ook diverse beregeningspompen en bronpompen. Wij garanderen u kwalitatief hoogwaardige Europese producten.


Bestel online en profiteer van een aantrekkelijke garantie

Dompelpompen zijn bij Stadex verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en aansluitingen, met en zonder vlotter. U bestelt deze pompen eenvoudig in onze webshop in de hoeveelheid die u wenst. Wij bieden bovendien een aantrekkelijke garantie op onze producten. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 593 74 50 87 of via het e-mailadres verkoop@stadex.nl.