Skip to main content

 U zich thuis voelt

 Service centraal staat

 Goede kwaliteit voorop staat

 U op scherpe prijzen kunt rekenen

Druppelbevloeiing


Druppelbevloeiing is een veelgebruikt systeem voor het beregenen of bevochtigen van de bodem in de land- en tuinbouwbranche. Ook voor perken, plantsoenen en tuinen kan het een oplossing zijn om te voorkomen dat de grond uitdroogt. Bij Stadex verkopen we diverse bevloeiingssystemen en alle nodige toebehoren en helpen we u middels deskundig advies. 

Heeft u vragen over druppelbevloeiing?

Neem contact met ons op

Verschillende systemen voor druppelbevloeiing

Druppelbevloeiing is 75% kostenbesparend op water en energie. Het wordt toegepast voor onder andere het bewateren van uien, maïs, aardappelen en boomteelt. In ons assortiment vindt u diverse systemen en toebehoren die u nodig heeft om uw druppelbevloeiing aan te sluiten. Zo hebben we bijvoorbeeld druppelslangen en driptapes. Deze tapes zijn vooral effectief als u bijvoorbeeld een groot gebied moet bewateren. Bij Stadex hebben we ook allerlei aansluitmaterialen op voorraad om uw druppelbevloeiing correct aan te sluiten. Hierbij denkt u aan slangkoppelingen, fittingen en afsluiters, maar bijvoorbeeld ook aan waterfilters voor druppelbevloeiing.

Bekijk hier ons assortiment aan druppelbevloeiing

Bestel alles voor de aansluiting van uw bevloeiingssysteem

Profiteer van een duurzame manier van beregening en kies voor druppelbevloeiing. Bestel al uw materialen en toebehoren bij Stadex in Beilen, nabij Assen. Bij vragen neem gerust contact met ons op via het contactformulier, bel +31 593 74 50 87 of stuur een e-mail naar verkoop@stadex.nl.