Skip to main content

 U zich thuis voelt

 Service centraal staat

 Goede kwaliteit voorop staat

 U op scherpe prijzen kunt rekenen

Geka-koppelingen


Met de originele Geka-koppelingen kunt u eenvoudig een degelijke slangverbindingen maken en koppelen. Geka heeft een enorm assortiment aan slangkoppelingen – die gebruikt kunnen worden in een breed scala aan sectoren – en deze koppelingen vindt u allemaal bij Stadex uit Beilen, nabij Assen. Wij garanderen u dat onze Geka-koppelingen van hoogwaardige Europese kwaliteit zijn. 

Heeft u vragen over Geka-koppelingen?

Neem contact met ons op

Eenvoudig slangen koppelen met Geka-koppelingen

Geka-koppelingen zijn snelkoppelingssystemen met bajonetsluiting. Door deze sluiting kunnen ze eenvoudig en veilig worden gekoppeld en ontkoppeld. In ons aanbod vindt u deze koppelingen in diverse uitvoeringen. Zo hebben we standaard koppelingen, maar ook verstelbare en draaibare uitvoeringen. Ook vindt u bij ons kunststof Geka-koppelingen en Geka-straalpijpen. Als u niet zeker weet of deze koppelingen voor u de juiste zijn, dan geven we u graag uitgebreid advies. Heeft u andere koppelingen nodig? We bieden ook onder meer Bauer-koppelingen aan en hebben voor de moeilijke assen ook oplossingen als cardankoppelingen.


Bekijk hier ons assortiment Geka-koppelingen

Koop snel je Geka-koppelingen

Naast Geka-koppelingen, zijn er volop toebehoren in ons assortiment die ook nuttig zijn voor de juiste aansluiting van slangen. Zo verkopen we bijvoorbeeld ook diverse hulpstukken van PVC. Voor uw bedrijf bestelt u alles eenvoudig in onze webshop. Lees voordat u bestelt ook onze voorwaarden voor meer informatie. Bij vragen neem gerust contact met ons op via het contactformulier, bel +31 593 74 50 87 of stuur een e-mail naar verkoop@stadex.nl.