Skip to main content

 U zich thuis voelt

 Service centraal staat

 Goede kwaliteit voorop staat

 U op scherpe prijzen kunt rekenen

Glasbouwberegening


Bij Stadex verkopen we diverse systemen voor glasbouwberegening. Denk hierbij aan systemen voor druppelbevloeiing, nevelsproeiers, boogsproeiers en luchtbevochtigingssystemen. We voorzien u graag van een overzicht van onze producten voor efficiënte glasbouwberegening. 

Heeft u vragen over glasbouwberegening?

Neem contact met ons op

Glasbouwberegening

Een uitstekende manier van glasbouwberegening is bijvoorbeeld het gebruik van onze Vyr groente- en fruitsproeiers. Dit zijn sectorsprinklers die jarenlang meegaan en uw groente en fruit gedoseerd besproeien. Hiernaast verkopen we echter nog veel meer systemen en toebehoren voor glasbouwberegening. U vindt bij ons namelijk:

Dit was maar een greep uit onze producten voor glasbouwberegening. Afhankelijk van uw teelt weet u waarschijnlijk zelf het beste wat voor irrigatiesysteem het meest geschikt is in uw situatie. Indien u hier zeker van wilt zijn, zijn wij er om u deskundig advies te geven.

Bestel alles wat u nodig heeft voor uw irrigatiesysteem

U bestelt onze producten eenvoudig in onze webshop. We zijn een groothandel en hebben uw bedrijf veel te bieden op het gebied van watersystemen. Door onze jarenlange ervaring en constante groei garanderen en waarborgen we de hoogste kwaliteit. Bij vragen neem gerust contact met ons op via het contactformulier, bel +31 593 74 50 87 of stuur een e-mail naar verkoop@stadex.nl.