Skip to main content

Press-fittingen voor drinkwater

Bent u op zoek naar koperen Press-fittingen voor drinkwater? Wij hebben een ruim assortiment van verschillende Press fitting systemen. Het gebruik van de juiste fitting voor de juiste toepassing is van groot belang voor de veiligheid. Alle fitting systemen zijn voorzien van het juiste certificaat en keurmerk. Zij hebben een hoogwaardige kwaliteit van een Europese fabrikant. Advies nodig? Onze specialisten helpen u graag verder.

Artikelen in deze categorie zijn binnenkort beschikbaar.

Koperen Press-fittingen voor drinkwater

Koperen press-fittingen zijn een veelgebruikt en betrouwbaar component in drinkwaterinstallaties. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment van koperen press-fittingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor drinkwater en zijn voorzien van het Kiwa keurmerk.

Onze koperen press-fittingen zijn speciaal ontworpen voor toepassingen in drinkwaterinstallaties. Ze worden geplaatst met een persmachine zonder gebruik te maken van soldeerbouten of gewinden. Dit maakt press-fittingen snel te installeren en te demonteren, wat ze ideaal maakt voor tijdelijke installaties of voor gebruik in gebieden waar toegang nodig is voor onderhoud.

Onze koperen press-fittingen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen corrosie en slijtage. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes voor een perfecte aansluiting. Bovendien zijn onze press-fittingen voorzien van het Kiwa keurmerk, dit garandeert u dat onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Kiwa is een onafhankelijke organisatie die producten en diensten certificeert op basis van de geldende normen en wet- en regelgeving.

Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden regelmatig gecontroleerd op veiligheid en werking. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten en bieden een snelle levering en een efficiënte service. Onze doelgroep zijn bedrijven die werken in de installatie- en montagesector, zoals loodgieters, elektriciens, bouwbedrijven, drinkwaterbedrijven, gas- en waterbedrijven en energiebedrijven.

Als u op zoek bent naar professionele koperen Press-fittingen, dan bent u bij Stadex aan het juiste adres. Wij hebben de kennis in huis om u een deskundig advies te geven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag om een offerte op maat. Wij helpen u graag verder!

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid en bestel vandaag nog. Wij garanderen u producten van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Contacteer ons vandaag nog en ontdek het verschil!

Vraag ons om advies en bestel online

Heeft u vragen over onze Press-fittingen? Dan neemt u eenvoudig contact op met onze experts. Dit kan door te bellen naar +31 593 74 50 87of een e-mail te sturen naar verkoop@stadex.nl.

Webgroepcode: 1722