Skip to main content

 U zich thuis voelt

 Service centraal staat

 Goede kwaliteit voorop staat

 U op scherpe prijzen kunt rekenen

Levensmiddelenslangen


Levensmiddelenslangen worden gebruikt om voedingsmiddelen op een hygiënische wijze te transporteren. Bij Stadex uit Beilen, nabij Assen, bieden we diverse transparante slangen aan voor verschillende toepassingen. Indien gewenst helpen we u middels deskundig advies de juiste levensmiddelenslangen aan te schaffen voor uw toepassing.  

Heeft u vragen over levensmiddelenslangen?

Neem contact met ons op

Hoogwaardige productie met onze levensmiddelenslangen

Wij leveren levensmiddelenslangen voor productie en transport van voedingsmiddelen met het oog op duurzaamheid en veiligheid. Onze slangen worden gebruikt voor het transporteren van drinkwater, melkproducten, olijfolie, bier, wijn en fruitsappen. Ook worden ze toegepast voor veevoeders, dierlijke oliën en vetten en vegetarische producten. We hebben tevens diverse hygiënekoppelingen in ons assortiment. U vindt bij Stadex levensmiddelenslangen van de volgende materialen:

  • SPVC
  • Vinyl
  • Butyl
  • EPDM
  • TPE-S

De slangen van PVC worden vaak gebruikt omdat ze een groot temperatuurbereik hebben. Hiervoor bieden we ook diverse PVC-hulpstukken. Als u echter heet water wilt transporteren, dan raden we een vinyl-slang aan. Een Butyl-slang gebruikt u voor wijn, bier en alcoholhoudende en vethoudende producten. De TPE-S-slang is een zuig- en persslang en deze zorgt ervoor dat voedingsstoffen alle eigenschappen behouden. Bij al onze levensmiddelenslangen vindt u de relevante productspecificaties op onze website.


Bestel al uw materialen bij ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel bij wie u terechtkunt voor alle onderdelen voor uw watersysteem? Dan is Stadex uw vertrouwde partner. Bestel uw levensmiddelenslangen – en eventueel andere toebehoren – online en profiteer van de beste garantie. Wij helpen u als u vragen of specifieke wensen heeft. Vul in dit geval ons contactformulier in of bel naar +31 593 74 50 87. U kunt ook een e-mail sturen naar verkoop@stadex.nl.