Skip to main content

Vat-pompen

Vat- handpomp, oliepomp of vacuüm pomp zijn ideale pompen voor het verpompen van vloeistoffen uit vaten, tanks en containers. Veel gebruikt in werkplaatsen en garages. Advies nodig? Wij helpen u graag verder!

Filters
Sluiten
Sortering
Voorraad

Artikelen in deze categorie zijn binnenkort beschikbaar.

[h2]Vatpompen/h2]
Hand- en vatpompen zijn gereedschappen die worden gebruikt om vloeistoffen op te pompen uit tanks en containers. Deze pompen worden vaak gebruikt in de industrie, de landbouw, de maritieme sector en in garagebedrijven voor het verplaatsen van olie, brandstof, chemische stoffen en andere vloeistoffen.

Er zijn verschillende soorten hand- en vatpompen beschikbaar, waaronder handpompen, vatpompen, elektrische pompen en pneumatische pompen. Handpompen zijn de meest eenvoudige en goedkoopste optie en worden vaak gebruikt voor kleinere hoeveelheden vloeistoffen. Vatpompen zijn efficiënter en geschikt voor grotere hoeveelheden vloeistoffen. Elektrische pompen zijn geschikt voor industriële toepassingen en hebben een hogere capaciteit dan hand- en vatpompen. Pneumatische pompen worden aangedreven door perslucht en zijn geschikt voor gevaarlijke of explosieve omgevingen.

Hand- en vatpompen zijn beschikbaar in verschillende materialen, waaronder staal, roestvrij staal, kunststof en messing. Het materiaal van de pomp moet worden gekozen op basis van de vloeistof die wordt verplaatst en de omgevingscondities waarin de pomp wordt gebruikt.

Een van de voordelen van hand- en vatpompen is dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en geen elektriciteit of perslucht vereisen. Ook zijn ze vaak goedkoper dan elektrische en pneumatische pompen.

Als u op zoek bent naar een vatpomp, dan bent u bij Stadex aan het juiste adres. Onze slangen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor het een efficiënte en duurzame oplossing is. Wij garanderen een optimale prestatie en een lange levensduur van onze professionele pompen. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid en bestel vandaag nog. Wij garanderen u producten van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Contacteer ons vandaag nog en ontdek het verschil!

Vraag ons om advies en bestel online

Heeft u vragen over onze vatpompen? Dan neemt u eenvoudig contact op met onze experts. Dit kan door te bellen naar +31 593 74 50 87of een e-mail te sturen naar verkoop@stadex.nl.

Webgroepcode: 2409