Skip to main content

 U zich thuis voelt

 Service centraal staat

 Goede kwaliteit voorop staat

 U op scherpe prijzen kunt rekenen

PP- en PE-hulpstukken

PP- en PE-hulpstukken zijn geschikt voor diverse industriële toepassingen. PP staat voor ‘polypropyleen’ en PE is de afkorting van ‘polyethyleen’. Deze materialen zijn sterker dan PVC en eenvoudig te recyclen. Bovendien zijn PP- en PE-hulpstukken beter bestand tegen schadelijke chemicaliën dan klassieke materialen in de sector. Bent u zelf op zoek naar deze hulpstukken van hoogwaardige kwaliteit? Bij Stadex in Beilen, niet ver van Assen, helpen we u verder.

Heeft u vragen over PP- en PE-hulpstukken?

Neem contact met ons op

De toepassingen van PP- en PE-hulpstukken

Er zit een verschil tussen PP- en PE-hulpstukken. Buizen van PP hebben een dunne wand, een rubberen ring en moffen. De eenvoudige installatie maakt dat deze buizen perfect geschikt zijn voor binnen- en buitenrioleringen. PE-buizen zijn een stuk soepeler en vragen een minimale inspanning bij de installatie. Ze zijn ideaal om te gebruiken in drukleidingen en binnenrioleringen. De hulpstukken zijn licht van gewicht en bieden een grote weerstand tegen gronddruk. U bestelt uw PP- en PE-hulpstukken in de webshop. De medewerkers van Stadex gaan zo snel mogelijk aan de slag met uw bestelling.


Bestel de nodige hulpstukken online

Heeft u vragen over de specificaties van onze hulpstukken of koppelingen? Of heeft u hulp nodig bij het bestellen van de materialen? Neem dan contact op met onze professionals. Stuur een e-mail naar verkoop@stadex.nl, vul het contactformulier in of bel naar +31 593 74 50 87.