Skip to main content

 U zich thuis voelt

 Service centraal staat

 Goede kwaliteit voorop staat

 U op scherpe prijzen kunt rekenen

Schuifafsluiters

Schuifafsluiters zijn multi-turnkleppen en werken door middel van een spindel met schroefdraad. Deze spindel draait een aantal keer om van een open naar een gesloten positie te gaan. Hierdoor kunnen waterslageffecten meteen vermeden worden. Stadex in Beilen, in de buurt van Assen, heeft een ruim assortiment aan manuele schuif-en snelafsluiters beschikbaar van topmerken. RIV is het merk als het gaat om kwaliteit schuifafsluiters, ATEX Biogas en snelafsluiters. Cepex en Van der Lande leveren PVC-schuifafsluiters en sluiskranen.

Heeft u vragen over schuifafsluiters?

Neem contact met ons op

Verschillende schuifafsluiters met diverse specificaties

In ons assortiment vindt u manuele en automatische snel- en schuifafsluiters voor tal van toepassingen. Op het gebied van manuele afsluiters kiest u uit onder andere:

  • VDL PVC-U afsluiters en sluiskranen
  • Cepex PVC-U afsluiters en kleppen
  • RIV schuifafsluiters en mestafsluiters

Gaat u liever voor automatisch? Dan kunt u kiezen voor:

  • Hydraulische afsluiters
  • RIV schuif-en snelafsluiters

Naast schuifafsluiters van diverse merken, vindt u in ons assortiment ook terugslagkleppen, pompsturingen en cardankoppelingen.

Vraag naar meer informatie over onze afsluiters

Wanneer u voor uw bedrijf op zoek bent naar schuifafsluiters, vindt u in ons assortiment alle producten met bijbehorende specificaties. Wij staan altijd klaar om u zo goed mogelijk verder te helpen. Contacteer ons gerust via het invulformulier, bel naar het nummer +31 593 74 50 87 of stuur een e-mail naar verkoop@stadex.nl. Plaats online een bestelling en profiteer van de beste garantievoorwaarden.