Skip to main content

AX POWDERHOSE 5MM

Gegolfde slang speciaal ontwikkeld voor het zuigen en persen van abrasieve voeders zoals granen, poeders, veevoeders, zand, stof en dergelijke. Wordt geleverd op standaard vaste lengten voorzien van spiraalvrije moffen al dan niet verwijd (bv slangdiameter 100mm met moffen 110mm) om een vrije doorgang te verzekeren. Aan beide uitenden voorzien van uitstekende AS-draad. Binnenwand: speciale 5mm dikke NR, gladde uitvoering. Versteviging: metalen spiraal en synthetische inlagen. Buitenwand: gegolfd met doekafdruk. Temperatuurbereik: -30°C tot +70°C. Lengten: 3 en 4 meter (andere op aanvraag beschikbaar) of op rol max. 40m. Standaard diameters :90 - 100 - 110mm. Toepassingen: Vooral gebruikt als veevoederslang bij silowagens. Advies nodig?

Filters
Sluiten
Sortering
Voorraad

Artikelen in deze categorie zijn binnenkort beschikbaar.

AX POWDERHOSE 5MM

AX Powderhose 5mm is de perfecte oplossing als u op zoek bent naar een flexibele pvc-hose. Deze smalle, flexibele hose is perfect voor het transport van poeders en is verkrijgbaar in verschillende maten en sterktes. Deze hose is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om te weerstaan aan slijtage, krassen en andere schade die kan worden veroorzaakt door het vervoer van poeder. De hose is zo flexibel dat hij gemakkelijk kan worden gebogen en afgerond, waardoor hij perfect is voor het transport van poeder in korte afstanden. Het is ook bestand tegen de meeste chemische en corrosieve stoffen, waardoor het ook een geschikte oplossing is voor het transport van schadelijke stoffen. AX Powderhose 5mm is een veelzijdige, flexibele hose die uw transport behoeften kan vervullen.

De AX Powderhose 5mm is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om te weerstaan aan hoge drukken. De buitenkant van deze hose is gemaakt van een duurzaam PVC-materiaal dat bestand is tegen slijtage en krassen. Bovendien is de hose gemaakt van een flexibel materiaal dat gemakkelijk kan worden gebogen en gerond, waardoor hij perfect is voor het transport van poeder in korte afstanden. De AX Powderhose 5mm is ook bestand tegen de meeste chemische en corrosieve stoffen, waardoor het een geweldige oplossing is voor het transport van schadelijke stoffen. De hose is ook bestand tegen uv-straling en heeft een hoog rendement, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor het transport van poeders.

De AX Powderhose 5mm is een veelzijdige, flexibele hose die de perfecte oplossing is voor uw transportbehoeften. De hose is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en krassen. Bovendien is de hose flexibel en bestand tegen chemische en corrosieve stoffen, waardoor hij een geweldige oplossing is voor het transport van schadelijke stoffen. De hose is ook bestand tegen uv-straling en heeft een hoog rendement, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor het transport van poeders. De AX Powderhose 5mm is de perfecte oplossing voor het transport van poeders in korte afstanden.

Als u op zoek bent naar de AX Powderhose , dan bent u bij Stadex aan het juiste adres. Onze slangen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor het een efficiënte en duurzame oplossing is. Wij garanderen een optimale prestatie en een lange levensduur van onze professionele slangen. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid en bestel vandaag nog. Wij garanderen u producten van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Contacteer ons vandaag nog en ontdek het verschil!

Vraag ons om advies en bestel online

Heeft u vragen over de AX Powderhose ? Dan neemt u eenvoudig contact op met onze experts. Dit kan door te bellen naar +31 593 74 50 87of een e-mail te sturen naar verkoop@stadex.nl.

Webgroepcode: 2223