Skip to main content

AX EPDM EN12115

Persslang voor agressieve chemische vloeibare media, solventen, organische en anorganische zuren, logen, zouten, basen, ketones en verfstoffen. Binnenwand: zwarte gladde en antistatische EPDM. Versteviging: textielinlagen en voorzien van een koperen AS-draad. Buitenwand: ozon -en weersbestendige CR met doekafdruk, chemisch bestendig en antistatisch (R<106 O/m). Norm: EN 12115. Temperatuurbereik: -40°C tot +100°C (afhankelijk van het medium en de concentratie). Opmerking: NIET geschikt voor koolwaterstoffen! Reinigbaar met heet water/stoom tot +120°C. Toepassingen: Consulteer ons voor specifieke chemische bestendigheid. Advies nodig? Wij helpen u graag.

Filters
Sluiten
Sortering
Voorraad

Artikelen in deze categorie zijn binnenkort beschikbaar.

AX EPDM EN12115

AX EPDM EN 12115 chemieslang is een flexibele slang die speciaal ontworpen is voor gebruik in chemische processen. De chemieslang is gemaakt van Ethyleen Propyleen Diene Monomeer (EPDM) en is gecertificeerd volgens de EN 12115-norm. De slang is bestand tegen een breed scala aan chemische stoffen, oplosmiddelen, oliën, vetten en andere corrosieve stoffen. De slang heeft een lange levensduur en is extreem flexibel, waardoor het eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Bovendien heeft de slang een hoge weerstand tegen ozon en UV-straling, wat de levensduur nog verder vergroot.

De AX EPDM EN 12115 chemieslang is daarom een betrouwbare en duurzame oplossing voor veel chemische processen waar een hoge kwaliteit en veiligheid van het product vereist is. De slang is verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes, waardoor hij geschikt is voor een brede toepassing. Of u nu een slang nodig heeft voor het transporteren van chemicaliën, of voor het gebruik in een chemisch laboratorium, de AX EPDM EN 12115 chemieslang biedt een betrouwbare oplossing. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, is de AX EPDM EN 12115 chemieslang een ideale oplossing voor een breed scala aan toepassingen.

De chemieslang is verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes, waardoor hij geschikt is voor bijna iedere toepassing. Bovendien is de slang eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor hij een ideale oplossing is voor zowel professionele als particuliere gebruikers. Met een lange levensduur en een hoge weerstand tegen ozon en UV-straling, biedt de AX EPDM EN 12115 chemieslang een betrouwbare en duurzame oplossing voor veel chemische processen. Of u nu een slang nodig heeft voor het transporteren van chemicaliën, of voor het gebruik in een chemisch laboratorium, de AX EPDM EN 12115 chemieslang biedt een betrouwbare oplossing. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, is de AX EPDM EN 12115 chemieslang een ideale oplossing voor een breed scala aan toepassingen.

De AX EPDM EN 12115 chemieslang is daarom een betrouwbare en duurzame oplossing voor veel chemische processen waar een hoge kwaliteit en veiligheid van het product vereist is. De slang is verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes, waardoor hij geschikt is voor een brede toepassing. Of u nu een slang nodig heeft voor het transporteren van chemicaliën, of voor het gebruik in een chemisch laboratorium, de AX EPDM EN 12115 chemieslang biedt een betrouwbare oplossing.

Met een lange levensduur en een hoge weerstand tegen ozon en UV-straling, is de AX EPDM EN 12115 chemieslang een betrouwbare en duurzame oplossing voor al uw chemische processen. Bovendien is de slang eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor hij een ideale oplossing is voor zowel professionele als particuliere gebruikers. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, is de AX EPDM EN 12115 chemieslang een ideale oplossing voor een breed scala aan toepassingen.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor uw chemische processen, dan is de AX EPDM EN 12115 chemieslang een uitstekende optie.

Als u op zoek bent naar de AX EPDM EN12115 slang , dan bent u bij Stadex aan het juiste adres. Onze slangen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor het een efficiënte en duurzame oplossing is. Wij garanderen een optimale prestatie en een lange levensduur van onze professionele slangen. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid en bestel vandaag nog. Wij garanderen u producten van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Contacteer ons vandaag nog en ontdek het verschil!

Vraag ons om advies en bestel online

Heeft u vragen over de AX EPDM EN12115? Dan neemt u eenvoudig contact op met onze experts. Dit kan door te bellen naar +31 593 74 50 87of een e-mail te sturen naar verkoop@stadex.nl.

Webgroepcode: 2236