Skip to main content

TRIX-AIR DIN20018

Deze persluchtslang is perfect voor in de bouw, staal industrie, steengroeves, persluchttoepassingen en industriële gebruikers.

Binnenwand: zwart niet poreuze rubber
Versteviging: synthetische draad
Buitenwand: duurzame zwarte rubber, resistent tegen met olie vervuild water of lucht

Filters
Sluiten
Sortering
Voorraad

Artikelen in deze categorie zijn binnenkort beschikbaar.

TRIX-AIR DIN20018

TRIX-AIR DIN20018 slang is een flexibele slang die uitstekend geschikt is voor industriële toepassingen. De slang is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige kunststof die bestand is tegen extreme temperaturen, druk, corrosieve stoffen en andere agressieve stoffen. De slang is voorzien van een unieke 3-laags constructie die bestaat uit een binnenste laag van thermoplastisch rubber met een buitenste laag van polyurethaan en een extra beschermende laag van polyester.

Deze 3-laags constructie zorgt voor een optimale sterkte, flexibiliteit en duurzaamheid. De slang is ontworpen om lucht, gassen, vloeistoffen en andere media veilig en betrouwbaar te transporteren in veel verschillende industriële omgevingen. De slang is bestand tegen een druk tot 10 bar bij een temperatuur van -20°C tot +60°C. Bovendien is de slang ook bestand tegen veel chemische stoffen zoals oplosmiddelen, oliën, zuren en alkalische stoffen.

Bovendien is de slang ook voorzien van een speciale antistatische coating die de slang beschermt tegen statische opbouw. Met de TRIX-AIR DIN20018 slang kunt u er zeker van zijn dat uw producten veilig en betrouwbaar worden vervoerd in een industriële omgeving. De slang is voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is daarom geschikt voor vele verschillende toepassingen. Bovendien is de slang ook ontworpen om gemakkelijk te installeren en te onderhouden.

De TRIX-AIR DIN20018 slang is een flexibele oplossing voor uw industriële transportbehoeften. U kunt er zeker van zijn dat deze slang voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en uw producten veilig en betrouwbaar vervoert.

Als u op zoek bent naar de TRIX-AIR DIN20018 slang , dan bent u bij Stadex aan het juiste adres. Onze slangen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor het een efficiënte en duurzame oplossing is. Wij garanderen een optimale prestatie en een lange levensduur van onze professionele slangen. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid en bestel vandaag nog. Wij garanderen u producten van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Contacteer ons vandaag nog en ontdek het verschil!

Vraag ons om advies en bestel online

Heeft u vragen over de TRIX-AIR DIN20018 slang? Dan neemt u eenvoudig contact op met onze experts. Dit kan door te bellen naar +31 593 74 50 87of een e-mail te sturen naar verkoop@stadex.nl.

Webgroepcode: 2260