Skip to main content

OIL BUNKER 15

Lichtgewicht persslang geschikt voor petroleum producten met een maximaal aromatengehalte van 50%, voor loodvrije benzine met max 5% MTBE en 15% zuurstofhoudende verbindingen.

Binnenwand: zwarte gladde synthetische rubber
Versteviging: hoogwaardige textieldraad en antistatische draad
Buitenwand: zwart gladde rubber met doekafdruk, schuurvast en weersbestendig
Volgens BS EN 1765 : 2005 Type L 15

Temperatuurbereik: -20°C tot +80°C

Toepassingen
Gemaakt voor het lossen van tankers en binnenvaartschepen. Uitermate geschikt waar flexibiliteit en hanteerbaarheid primeren.

Filters
Sluiten
Sortering
Voorraad

Artikelen in deze categorie zijn binnenkort beschikbaar.

OIL BUNKER 15

Oil Bunker 15 is speciaal ontworpen om een eenvoudige, efficiënte en veilige opslag van motorolie te garanderen. Het is gemaakt van weerbestendig materiaal, waardoor de olie beschermd is tegen weersinvloeden. Daarnaast heeft het een dubbelwandig ontwerp dat lekkages en schade voorkomt. Het biedt een eenvoudig te gebruiken slangsysteem, waardoor u gemakkelijk motorolie kunt opslaan en vervoeren.

Oil Bunker 15 biedt u de mogelijkheid om uw motorolie op een veilige manier op te slaan en te vervoeren. Het is speciaal ontworpen om uw motorolie te beschermen tegen lekkages en schade. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat tegen weersinvloeden bestand is. Daarnaast is het ontworpen met een dubbelwandig systeem dat lekkages en schade voorkomt. Het biedt een eenvoudig te gebruiken slangsysteem dat uw motorolie op een veilige manier opslaat en vervoert.

Oil Bunker 15 is een veilig, betrouwbaar en innovatief product dat ontworpen is om uw motorolie op een veilige manier op te slaan en te vervoeren. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en beschermt tegen lekkages en schade. Daarnaast is het ontworpen met een eenvoudig te gebruiken slangsysteem, waardoor motorolie gemakkelijk kan worden vervoerd en opgeslagen.

Oil Bunker 15 biedt een veilige, betrouwbare en innovatieve oplossing voor het opslaan en vervoeren van motorolie. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en beschermt tegen lekkages en schade. Daarnaast heeft het een eenvoudige slangsysteem dat uw motorolie op een veilige manier opslaat en vervoert. Het is de perfecte oplossing voor het opslaan en vervoeren van motorolie, waardoor u tijd en geld kunt besparen.

Als u op zoek bent naar de Olie Bunker 15 slangen , dan bent u bij Stadex aan het juiste adres. Onze slangen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor het een efficiënte en duurzame oplossing is. Wij garanderen een optimale prestatie en een lange levensduur van onze professionele slangen. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid en bestel vandaag nog. Wij garanderen u producten van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Contacteer ons vandaag nog en ontdek het verschil!

Vraag ons om advies en bestel online

Heeft u vragen over de Olie Bunker 15 slang? Dan neemt u eenvoudig contact op met onze experts. Dit kan door te bellen naar +31 593 74 50 87of een e-mail te sturen naar verkoop@stadex.nl.

Webgroepcode: 2271