Skip to main content

PETROCAR 10 BAR

Persslang voor petroleum producten met een maximaal aromatengehalte van 50%

Binnenwand: gladde zwarte NBR
Versteviging: 2 textiel inlagen
Buitenwand: zwarte gladde NBR/PVC, resistent tegen olie, ozon en weer
Rollengten van 30m tot 100m mogelijk

Temperatuurbereik: -25°C tot +80°C

Filters
Sluiten
Sortering
Voorraad

Artikelen in deze categorie zijn binnenkort beschikbaar.

PETROCAR 10 BAR

PETROCAR 10 BAR slang – De perfecte oplossing voor alle hoge drukapplicaties

PETROCAR 10 BAR slang is de perfecte oplossing voor alle hoge drukapplicaties. Onze slang is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge drukvereisten van industriële omgevingen. Bovendien is onze slang uitgerust met krachtig, duurzaam materiaal dat bestand is tegen hoge temperaturen en corrosie. Onze slang is ideaal voor gebruik in industriële omgevingen zoals olie- en gasindustrie, chemische en petrochemische industrie, energie- en waterindustrie, voedsel- en farmaceutische industrie, evenals in de procesindustrie.

Onze PETROCAR 10 BAR slang heeft een buigend vermogen van 20 keer de buigstraal en is daardoor uitermate geschikt voor flexibele installatie. De slang is uitgerust met een dunne, stevige wand die bestand is tegen hoge drukken en temperaturen, waardoor deze perfect is voor drukapplicaties. Bovendien is de slang gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen corrosie en olie. Onze slang is gemakkelijk te installeren en te vervangen, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor hoge drukapplicaties.

Onze PETROCAR 10 BAR slang is verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes, waardoor er een oplossing is voor elk type drukapplicatie. Bovendien bieden wij gepersonaliseerde oplossingen aan, waardoor u de slang kunt aanpassen aan de behoeften van uw applicatie. Onze slang is gemaakt van sterk materiaal dat bestand is tegen overmatige druk, temperaturen en corrosie, waardoor deze een lange levensduur heeft.

Onze PETROCAR 10 BAR slang is uitgerust met een twee-laags, stevig polyethyleenmateriaal dat bestand is tegen hoge drukken en temperaturen. Bovendien bieden wij een grote verscheidenheid aan verschillende maten en lengtes, waardoor er een oplossing is voor elke applicatie. Onze slang is ideaal voor gebruik in een breed scala aan industriële omgevingen, waaronder olie- en gasindustrie, chemische en petrochemische industrie, energie- en waterindustrie, voedsel- en farmaceutische industrie, evenals in de procesindustrie.

Onze PETROCAR 10 BAR slang is perfect voor elke hoge drukapplicatie en biedt een betrouwbare, duurzame oplossing. Bovendien is de slang gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen hoge temperaturen en corrosie. Onze slang is gemakkelijk te installeren en vervangen, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor alle hoge drukapplicaties. Kortom, als u op zoek bent naar een stevige, betrouwbare slang voor uw hoge drukapplicatie, dan is PETROCAR 10 BAR slang de perfecte oplossing.

Als u op zoek bent naar PERTOCAR 10 bar slangen , dan bent u bij Stadex aan het juiste adres. Onze slangen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor het een efficiënte en duurzame oplossing is. Wij garanderen een optimale prestatie en een lange levensduur van onze professionele slangen. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid en bestel vandaag nog. Wij garanderen u producten van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Contacteer ons vandaag nog en ontdek het verschil!

Vraag ons om advies en bestel online

Heeft u vragen over onze PERTOCAR 10 bar slangen? Dan neemt u eenvoudig contact op met onze experts. Dit kan door te bellen naar +31 593 74 50 87of een e-mail te sturen naar verkoop@stadex.nl.

Webgroepcode: 2264