Skip to main content

REEL OILHOSE 20

Op doorn gemaakte tankhaspelslang geschikt voor minerale oliën, petroleumproducten, diesel en ecologische brandstoffen volgens EN 1761:1994.

Binnenwand: zwarte gladde rubber geschikt voor petroleum producten met een maximum aromagehalte van 60%, voor loodvrije benzine met max 5% MTBE en 15% zuurstofhoudende verbindingen
Versteviging: hoogwaardige textiel inlagen en antistatische draad
Buitenwand: gladde rubber met doekafruk, bestand tegen olie, ozone, schuurvast, weersbestendig, en vlamwerend volgens TRbF - Teil 2 - 5.5
De specifieke structuur en de gebruikte rubber zorgt dat deze slang niet kinkt en vormvast is.

Filters
Sluiten
Sortering
Voorraad

Artikelen in deze categorie zijn binnenkort beschikbaar.

REEL OILHOSE 20

De REEL OILHOSE 20, slang is de perfecte oplossing voor het vervoeren van olie en andere vloeistoffen in een veilige, betrouwbare en eenvoudig te bedienen ontwerp. Deze flexibele slang maakt het transporteren van lage druksystemen eenvoudig, omdat hij bestand is tegen verschillende temperaturen. De slang is voorzien van een robuust, meervoudig gecoate buren en is tevens bestand tegen andere stoffen zoals afvalwatersystemen. Het heeft een lange levensduur door het gebruik van stevig materiaal dat een maximale druk en betrouwbaarheid garandeert.

De REEL OILHOSE 20 Slang is gemaakt van een hoogwaardig synthetisch rubber en is bestand tegen extreme temperaturen. Het is sterk genoeg om druk te weerstaan en is flexibel voor het maken van bochten. Het heeft ook een superieure krachtigheid en hittebestendigheid die het geschikt maakt voor verschillende toepassingen. Daarnaast is deze geschikt voor gebruik met vloeibare brandstoffen met lage of hoge viscositeit. Het is zeer goed bestand tegen scheuringen, trillingen, drukverlies en corrosie.Het is ook bestand tegen oliedroging, wat het ideaal maakt voor korte- of lange-termijn toepassingen.

De REEL OILHOSE 20 is ontworpen met behulp van innovatieve technieken en technologieën, waardoor het geschikt is voor veel toepassingen, waaronder het transport van olie, diesel, glycol, oliebrandstof en andere vloeibare stoffen zoals alcohol. Het maakt ook een goede keuze voor water, lucht en andere vloeistoffen in een breed scala aan systemen. Daarnaast is deze veelzijdige slang bedoeld voor gebruik in industriële, landbouw, tuin- en tuinbouwtoepassingen en is een uitstekende keuze voor thuis, kleine bedrijven en andere gebruikers die een flexibele, duurzame slang nodig hebben. Door de robuustheid is de slang bestand tegen schokken, trillingen en drukvloeistoffen.

De REEL OILHOSE 20 is gemakkelijk te monteren en te demonteren en is verkrijgbaar in verschillende standaardmaten. Het is ook verkrijgbaar in speciaal op maat gemaakte maten voor bijna elk lage druksysteem. Het is een vertrouwde oplossing voor olie- en andere draden en is ideaal voor gebruik in een breed scala van industriële, landbouw, tuin- en tuinbouwtoepassingen. Daarnaast is het dankzij de vervormbare materialen eenvoudig te gebruiken en geinstalleerd.

De REEL OILHOSE 20 is de perfecte oplossing voor het vervoeren van olie en andere vloeistoffen in een veilige, betrouwbare en eenvoudig te bedienen ontwerp. De hoogwaardige materialen waarvan deze slang is gemaakt, garanderen een maximale druk en betrouwbaarheid terwijl het flexibiliteit heeft om bochten te maken. Verder is het bestand tegen scheuren, trillingen, drukverlies en corrosie. Kortom, de REEL OILHOSE 20 is een uitstekende keuze voor thuis, kleine bedrijven en andere gebruikers die op zoek zijn naar een flexibele, betrouwbare en duurzame oplossing voor olie en andere vloeistoffen.

Als u op zoek bent naar de Real Oihose 20 slangen , dan bent u bij Stadex aan het juiste adres. Onze slangen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor het een efficiënte en duurzame oplossing is. Wij garanderen een optimale prestatie en een lange levensduur van onze professionele slangen. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid en bestel vandaag nog. Wij garanderen u producten van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Contacteer ons vandaag nog en ontdek het verschil!

Vraag ons om advies en bestel online

Heeft u vragen over de Reel Oilhose 20 slang? Dan neemt u eenvoudig contact op met onze experts. Dit kan door te bellen naar +31 593 74 50 87of een e-mail te sturen naar verkoop@stadex.nl.

Webgroepcode: 2272