Skip to main content

AX FIBREGLASS 20 BAR

Op doorn gebouwde persslang met glasvezel bedekt, bestand tegen spatten van gesmolten staal.

Binnenwand: zwarte gladde EPDM rubber
Versteviging: hoogwaardige textieldraad
Buitenwand: zwarte EPDM rubber met gevulkaniseerde glasvezellaag, bestand tegen stralingswarmte
Temperatuurbereik: -40°C tot +130°C

Toepassingen
Persslang voor waterkoeling in smelterijen, glas-, staal- en metaalindustrie. Voor omgevingen waarin de slangen blootgesteld worden aan spatten van roodgloeiend materiaal.

Filters
Sluiten
Sortering
Voorraad

Artikelen in deze categorie zijn binnenkort beschikbaar.

AX FIBREGLASS 20 BAR

De AX Fibreglass 20 bar slang is een revolutionaire oplossing voor toepassingen met hoge druk en veeleisende omgevingen. Gemaakt van duurzaam en sterk fibreglas, is deze slang bestand tegen corrosie, slijtage en extreme temperaturen, wat het de ideale keuze maakt voor industriële en commerciële toepassingen.

Met een drukbestendigheid van 20 bar, is de AX Fibreglass slang uiterst geschikt voor toepassingen die hoge druk vereisen. De slanke en flexibele constructie maakt het gemakkelijk om te installeren en te bedienen, terwijl de hoge drukbestendigheid betrouwbare prestaties garandeert.

De AX Fibreglass slang is verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes, zodat je altijd de perfecte oplossing kunt vinden voor jouw specifieke behoefte. Het materiaal is milieuvriendelijk en bevat geen schadelijke stoffen of materialen, waardoor je gerust kunt kiezen voor dit product.

Naast de uitstekende prestaties en duurzaamheid, biedt de AX Fibreglass slang ook een aantal praktische voordelen. Het is licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is en geen zware last vormt tijdens de installatie. Bovendien is het geluidsarm, wat betekent dat je geen last hebt van lawaai tijdens het gebruik van het waterafvoersysteem.

Met de AX Fibreglass 20 bar slang kun je rekenen op een betrouwbare en duurzame waterafvoer voor jarenlang gebruik. De slang is gemakkelijk te installeren en onderhouden, en biedt uitstekende prestaties en duurzaamheid. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige oplossing voor je waterafvoerbehoefte, dan is de AX Fibreglass slang de perfecte keuze.

Conclusie: als je op zoek bent naar een sterk, duurzaam en betrouwbaar waterafvoersysteem voor hoge druktoepassingen, dan is de AX Fibreglass 20 bar slang de ideale oplossing. Met zijn uitstekende prestaties, gemakkelijke installatie en praktische voordelen, biedt deze slang de ultieme oplossing voor jouw waterafvoerbehoefte.

Als u op zoek bent naar de AX Fibreglass 20 bar slang, dan bent u bij Stadex aan het juiste adres. Onze slangen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor het een efficiënte en duurzame oplossing is. Wij garanderen een optimale prestatie en een lange levensduur van onze professionele slangen. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid en bestel vandaag nog. Wij garanderen u producten van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Contacteer ons vandaag nog en ontdek het verschil!

Vraag ons om advies en bestel online

Heeft u vragen over de AX fibreglass 20 bar slang? Dan neemt u eenvoudig contact op met onze experts. Dit kan door te bellen naar +31 593 74 50 87of een e-mail te sturen naar verkoop@stadex.nl.

Webgroepcode: 2278