Skip to main content

AX WATER CORR

Op doorn gebouwde gegolfde zuig-persslang met zachte spiraalvrije manchetten voor water, afvalwater, slurrie, …

Binnenwand: zwarte gladde SBR rubber
Versteviging: hoogwaardige textieldraad en een stalen spiraal
Buitenwand: gegolfde zwarte SBR/EPDM rubber met doekafdruk, schuurvast en weersbestendig
Temperatuurbereik: -20°C tot +80°C

Toepassingen
irrigatie, baggerschepen, …

Filters
Sluiten
Sortering
Voorraad

Artikelen in deze categorie zijn binnenkort beschikbaar.

AX WATER CORR

AX Water CORR slang is een revolutionaire product in de markt van waterafvoersystemen. Deze slang is speciaal ontworpen om corrosie tegen te gaan en een lange levensduur te garanderen. Hierdoor is de AX Water CORR slang perfect voor gebruik in industriële en commerciële toepassingen waar corrosie een groot risico vormt.

De slang is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen corrosie door chemicaliën en zuren. Bovendien is de slang bestand tegen hoge temperaturen, waardoor het ideaal is voor gebruik in industriële omgevingen. De slanke en flexibele constructie van de slang zorgt voor eenvoudige installatie en bediening, en de hoge drukbestendigheid maakt de slang geschikt voor veeleisende toepassingen.

Met de AX Water CORR slang kun je rekenen op een betrouwbare waterafvoer voor jarenlang gebruik. De slang is gemakkelijk te installeren en onderhouden, en biedt uitstekende prestaties en duurzaamheid. Bovendien is de slang verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes, waardoor er altijd een passende oplossing beschikbaar is voor jouw specifieke toepassing.

Naast de uitstekende prestaties en duurzaamheid, biedt de AX Water CORR slang ook een aantal milieuvriendelijke voordelen. De slang bevat geen schadelijke stoffen of materialen, en het productieproces is ontworpen om te voldoen aan de hoogste milieu standaarden. Hierdoor kun je rekenen op een product dat niet alleen effectief is, maar ook verantwoord voor het milieu is.

Conclusie: als je op zoek bent naar een waterafvoersysteem dat je kunt vertrouwen voor jarenlang gebruik, dan is de AX Water CORR slang de perfecte keuze. Met zijn duurzame constructie, uitstekende prestaties en milieuvriendelijke ontwerp, biedt deze slang de ultieme oplossing voor jouw waterafvoerbehoefte.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid en bestel vandaag nog. Wij garanderen u producten van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Contacteer ons vandaag nog en ontdek het verschil!

Vraag ons om advies en bestel online

Heeft u vragen over de AX Water Corr slang? Dan neemt u eenvoudig contact op met onze experts. Dit kan door te bellen naar +31 593 74 50 87of een e-mail te sturen naar verkoop@stadex.nl.

Webgroepcode: 2277