Skip to main content

PETROPLUS S&D 5 BAR

Gegolfde pers-zuigslang geschikt voor petroleum producten met een maximaal aromagehalte van 50%. Deze slang heeft een goede flexibiliteit en is makkelijk hanteerbaar.

Binnenwand: gladde zwarte NBR
Versteviging: duurzame synthetische draad en een stalen spiraal
Buitenwand: gegolfde neopreen (CR) met doekafruk, resistent tegen olie, slijtvast, weersbestendig en brandvertragend
Ook leverbaar in 10 bar.

Mogelijk met manchetten op aanvraag.

Temperatuurbereik: -25°C tot +80°C

Filters
Sluiten
Sortering
Voorraad

Artikelen in deze categorie zijn binnenkort beschikbaar.

[h2]PETROPLUS S&D 5 BAR/h2]
PETROPLUS S&D 5 BAR slang is het beste wat je kunt krijgen voor je industriële installaties. Deze slang is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Deze slang is ideaal voor het transport van olie, water, lucht en andere vloeistoffen in industriële toepassingen met een druk tot 5 bar.

De slang heeft een hoge weerstand tegen chemicaliën, hitte, vorst en andere extreme omstandigheden. Het heeft een lange levensduur waardoor het een kosteneffectieve keuze is voor industriële toepassingen. De PETROPLUS S&D 5 BAR slang is verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke klant.

Deze slang heeft een goede flexibiliteit, waardoor hij gemakkelijk in krappe ruimtes kan worden geïnstalleerd en gemakkelijk te installeren is. Het is ook bestand tegen schokken en trillingen, zodat het bestand is tegen de meest extreme omstandigheden. De PETROPLUS S&D 5 BAR slang heeft een hoge druk- en temperatuurbestendigheid. Bovendien is het een licht gewicht slang, waardoor het eenvoudig te verplaatsen is.

De PETROPLUS S&D 5 BAR slang is een duurzame, veilige en betrouwbare oplossing voor industriële toepassingen. Het is ontworpen om de veiligheid te garanderen en de levensduur van uw installatie te verlengen. Deze slang is een kosteneffectieve optie voor het transport van vele vloeistoffen. Met zijn hoge weerstand tegen chemicaliën, hitte, vorst en andere extreme omstandigheden, is dit een uitstekende keuze voor industriële toepassingen.

Als u op zoek bent naar PETROPLUS S&D 5 BAR slangen , dan bent u bij Stadex aan het juiste adres. Onze slangen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor het een efficiënte en duurzame oplossing is. Wij garanderen een optimale prestatie en een lange levensduur van onze professionele slangen. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid en bestel vandaag nog. Wij garanderen u producten van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Contacteer ons vandaag nog en ontdek het verschil!

Vraag ons om advies en bestel online

Heeft u vragen over de PETROPLUS S&D 5 BAR slang? Dan neemt u eenvoudig contact op met onze experts. Dit kan door te bellen naar +31 593 74 50 87of een e-mail te sturen naar verkoop@stadex.nl.

Webgroepcode: 2268