Skip to main content

REDWING HASPELSLANG

De Redwing® tankhaspelslang van Goodyear® is licht en flexibele, zelfs bij zeer lage temperaturen.

Binnenwand: speciale synthetische nitril rubber
Versteviging: hoogwaardige textiel inlagen en antistatische draad
Buitenwand: rode gladde Chemivic™ rubber
De dubbelgeweven inlage gaat knikken en torsie tegen bij het op- en afrollen.

Temperatuurbereik: -40°C up to +60°C

Toepassingen
Voor het transporteren en leveren van brandsotf en petroleum voor huishoudelijke, commerciële en industriële diensten. Zeer robust, schuurbestendig en oliebestendig. De speciale Chemivic™ buitenwand poliert zelfs zichzelf tijdens het gebruik.

Filters
Sluiten
Sortering
Voorraad

Artikelen in deze categorie zijn binnenkort beschikbaar.

REDWING HASPELSLANG

De Redwing Haspelslang is een veelzijdig gereedschap dat onmisbaar is voor elke klus. Of je nu een tuin of een werkplaats hebt, het is een must-have gereedschap. Het is gemaakt van een stevige, licht gewicht aluminium dat is ontworpen om jarenlang mee te gaan. De slang is makkelijk op te bergen en heeft een handige haspel die het oprollen en opbergen makkelijk maakt.

De slang is voorzien van een stevig handvat en een duurzaam metalen mondstuk dat perfect past op de meeste standaard tuinslangen. De Redwing Haspelslang heeft een reikwijdte van 15 meter en is eenvoudig uit te rollen en weer op te bergen. Door de grote reikwijdte heb je geen extra slangen nodig voor grote klussen. Het design is compact en stijlvol, waardoor het een mooi stukje gereedschap is voor je tuin of werkplaats.

De Redwing Haspelslang is ontworpen om makkelijk te gebruiken en is ideaal voor tuinieren, klussen en wassen van auto’s of caravans. Het is een stevig, licht gewicht gereedschap dat een lange levensduur heeft. De slang is voorzien van een stevig handvat dat ervoor zorgt dat je het makkelijk kunt dragen en het mondstuk past op de meeste standaard tuinslangen. Het is gemakkelijk op te rollen en op te bergen, wat het ideaal maakt voor het opslaan van je gereedschap. Met een reikwijdte van 15 meter heb je geen extra slangen nodig voor grote klussen. Het design is compact en stijlvol, waardoor je het een mooi stukje gereedschap kunt noemen.

De Redwing Haspelslang is een veelzijdig gereedschap dat handig is voor alle soorten klussen. Het is stevig, licht gewicht en heeft een lange levensduur. Door de grote reikwijdte is het ideaal voor grote klussen en het compacte design maakt het gemakkelijk op te bergen. Met een stevig handvat en een duurzaam metalen mondstuk dat perfect past op de meeste standaard tuinslangen, is de Redwing Haspelslang een must-have voor elke klus. Het is een krachtig gereedschap dat je helpt bij het tuinieren, klussen en wassen van auto’s of caravans. Kortom, de Redwing Haspelslang is een must-have voor elke klusbaas die op zoek is naar een stevig, licht gewicht gereedschap met een lange levensduur.

Als u op zoek bent naar de Redwing haspelslang, dan bent u bij Stadex aan het juiste adres. Onze slangen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor het een efficiënte en duurzame oplossing is. Wij garanderen een optimale prestatie en een lange levensduur van onze professionele slangen. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid en bestel vandaag nog. Wij garanderen u producten van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Contacteer ons vandaag nog en ontdek het verschil!

Vraag ons om advies en bestel online

Heeft u vragen over de Redwing haspelslang? Dan neemt u eenvoudig contact op met onze experts. Dit kan door te bellen naar +31 593 74 50 87of een e-mail te sturen naar verkoop@stadex.nl.

Webgroepcode: 2273