Skip to main content

 U zich thuis voelt

 Service centraal staat

 Goede kwaliteit voorop staat

 U op scherpe prijzen kunt rekenen

Slangkoppelingen

Slangkoppelingen zorgen ervoor dat de verbinding tussen twee slangkoppelingen waterdicht blijft en toch te ontkoppelen is. Deze koppelingen zijn nodig om verschillende slangonderdelen met elkaar te verbinden. Bij Stadex in Beilen, niet ver van Assen, hebben we een groot aantal verschillende typen slangkoppelingen in ons assortiment.

Heeft u vragen over slangkoppelingen?

Neem contact met ons op

Deze slangkoppelingen hebben wij voor u beschikbaar

Een slagkoppeling is een connector aan het uiteinde van een slang, waardoor u deze eenvoudig aan een andere slang koppelt. Er is een groot aantal typen slangkoppelingen op de markt. Elke toepassing vereist zij eigen koppeling en keurmerk. In ons assortiment vindt u verschillende uitvoeringen, zoals:

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment slangkoppelingen

Uitgebreid assortiment aan slangkoppelingen

Bij ons bent u zeker van de beste kwaliteit op het vlak van slangkoppelingen en andere toebehoren. Bent u eerder op zoek naar PE-klemkoppelingen of Millennium-koppelingen? Wat uw industriële toepassing ook is, de professionals van Stadex staan voor u klaar met advies op maat.

Bij alle slangkoppelingen kunt u de specificaties online bekijken. Bij vragen neem gerust contact met ons op via het contactformulier, bel +31 593 74 50 87 of stuur een e-mail naar verkoop@stadex.nl.