Skip to main content

 U zich thuis voelt

 Service centraal staat

 Goede kwaliteit voorop staat

 U op scherpe prijzen kunt rekenen

Terugslagkleppen

Terugslagkleppen zijn afsluiters die een vloeistofstroom maar in één richting doorlaten. Een terugslagklep wordt ook wel een terugslagventiel, tegenstroombeveiliger of keerklep genoemd. Terugslagkleppen worden gebruikt om tegenstroming van water, een andere vloeistof, granulaat, poeder of gas in systemen tegen te gaan. Bij Stadex in Beilen, in de buurt van Assen, hebben we verschillende soorten beschikbaar.

Heeft u vragen over terugslagkleppen?

Neem contact met ons op

Investeer in de juiste terugslagkleppen voor uw onderneming

In processen die het uiterste vragen op het gebied van slijtvastheid, chemische bestendigheid en hoge temperaturen, is de materiaalkeuze zeer belangrijk. Terugslagkleppen bestaan uit één inlaatpoort en één uitlaatpoort voor een soepele doorlaat van vloeistoffen. In ons assortiment vindt u voor uw bedrijf nog veel meer op het gebied van afsluiters, kleppen en ventielen voor verschillende professionele doeleinden. Denkt u hierbij aan keerkleppen, manometers, balkeerkleppen, pressfittingen en RVS vuilvangers. Uiteraard zijn deze producten gefabriceerd door producenten die bekend staan om hun producten van hoge kwaliteit, zoals Irritec, Caleffie en Genebre.

Bekijk hier ons assortiment terugslagkleppen en afsluiters

Bestel uw kleppen online

Wat de industriële toepassing ook is, in ons assortiment vindt u ongetwijfeld de juiste terugslagkleppen. Aanpassingen in bestaande en nieuwe systemen kunnen door ons snel worden uitgevoerd, en zijn zeer effectief. Bij vragen neem gerust contact met ons op via het contactformulier, bel +31 593 74 50 87 of stuur een e-mail naar verkoop@stadex.nl.