Skip to main content

 U zich thuis voelt

 Service centraal staat

 Goede kwaliteit voorop staat

 U op scherpe prijzen kunt rekenen

Tuinslangen

Bij Stadex vindt u verschillende tuinslangen voor professioneel gebruik. Bij het kopen van waterslangen is het belangrijk om de afstand die u moet afleggen voor uw werkzaamheden en het materiaal van de tuinslangen in acht te nemen. Bij ons kunt u verschillende tuinslangen, sproeiers en waterslangen kopen.

Heeft u vragen over tuinslangen?

Neem contact met ons op

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan tuinslangen

Bij Stadex in Beilen, niet ver van Assen, hebben we verschillende tuin-, sproei- en waterslangen in het assortiment opgenomen. Van gewone tot professionele soepele tuin- en waterslangen tot zweet- en sproeislangen. Belangrijke kenmerken voor het kopen van de juiste waterslangen voor uw toepassing zijn bedrijfsdruk, werktemperatuur, binnendiameter en buigradius van belang. Onderstaande tuinslangen vindt u bij ons in het assortiment:

  • Alfaflex hobby tuinslang
  • Arroflex sproeislang
  • Alfapore zweetslang
  • ATH professionele waterslang
  • Super ATH professionele waterslangen
  • Tuinslang Narsis

Onze experts helpen u graag verder met het vinden van de professionele tuinslangen die het best bij de werkzaamheden van uw bedrijf passen. Misschien bent u ook op zoek naar bijvoorbeeld waterfilters, vuilwaterpompen, VYR-sproeiers? Ook dan staan we voor u klaar. Plaats meteen een bestelling of bezoek onze groothandel voor persoonlijk advies.

Bekijk hier ons assortiment tuinslangen

Contacteer ons voor professioneel advies en meer

Bij het kopen van waterslangen voor uw onderneming is het belangrijk om te kijken naar de specificaties van de tuinslangen. Flexibiliteit, een goede druk- en vormstabiliteit en een knikbestendige constructie zijn bijvoorbeeld essentieel. Bij vragen neem gerust contact met ons op via het contactformulier, bel +31 593 74 50 87 of stuur een e-mail naar verkoop@stadex.nl.