Skip to main content

 U zich thuis voelt

 Service centraal staat

 Goede kwaliteit voorop staat

 U op scherpe prijzen kunt rekenen

Waterfilters

Waterfilters filteren een groot deel van het vuil en schadelijke stoffen uit het water en verwijderen onzuiverheden. Bij Stadex in Beilen, in de buurt van Assen, vindt u verschillende waterfilters en leidingfilters voor diverse toepassingen. Deze filters zijn speciaal aangepast zodat ze geschikt zijn voor beregenings- en drinkwatersystemen. Bij ons vindt u de juiste waterfilters voor elke toepassing. Ontdek ons aanbod aan professionele producten hieronder.

Heeft u vragen over waterfilters?

Neem contact met ons op

Bekijk hier ons assortiment Waterfilters

Waterfilters

Door als bedrijf gebruik te maken van filters, zorgt u ervoor dat apparaten minder vaak schoongemaakt dienen te worden. Wij hebben de onderstaande waterfilters op voorraad in onze groothandel en online:

  • Irritec On-line filters: hierbij heeft u de keuze uit de types On-Line filter YCV, On-Line filter YDV, On-Line filter YEV, On-Line filter YGG RVS en On-Line YHG. Voor deze filters zijn er verschillende filtercartridges te verkrijgen in kunststof- en RVS-uitvoering, afhankelijk van de toepassing waarvoor u deze als bedrijf nodig heeft.
  • Waterfilters en leidingfilters van SAN en Big Blue
  • Poly / RVS filters
  • Cartridges voor filters
  • Irritec irrigatiewater filtratie (complete unit)

Speciaal voor toepassing in beregeningssystemen hebben wij de Irritec-irrigatiewaterfiltratie-unit. Deze is compleet voor-gemonteerd zodat u deze direct kunt gebruiken bij al uw klussen. Niet enkel voor waterfilters, maar ook voor complete professionele bewateringssystemen, sproeiers en PVC-fittingen

Bestel uw filters online

Wilt u graag meer informatie over de toepassingen en kwaliteit van de filters uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, bel +31 593 74 50 87 of stuur een e-mail naar verkoop@stadex.nl.