Irritec handponz voor het ponzen van kunststof platoprolbare slang type FOR, ponz diam. 20 mm

267.70 excl. BTW

Handponz 20mm voor plat opr.b. slang

Art.Nr 03562724 Category Eenheidstuk
call-center-worker-with-headset
  • Snelle bezorging
  • Hoge kwaliteit
  • Vakkundig advies

Beschrijving

Irritec lage druk fittingen en afsluiters voor drip tape en druppelbevloeiing slangen

Stadex importeert en levert als gespeciliseerde groothandel al meer dan 45 jaar een breedt assortiment duurzame driptapes en druppelslangen voor de professionele land & tuinbouw en tuin & park beregening / irrigatie.

Het assortiment bestaat uit slangen, fittingen, leidingen, afsluiters, filters, reduceerventielen, ontluchters, pompsystemen, doseersystemen, fertigatiesystemen en gereedschappen.

Stadex levert maatwerk via gespecialiseerde vakhandel, beregening / irrigatie / fertigatie installateurs en hoveniers.

Voor het complete assortiment zie de bijbehorende productinformatie of neem contac t met ons op, tel. nr. 05465- 63 24 22

Micro irrigatie voor duurzame land & bouw, tuin & park

Het ontwikkelen van een efficiënt irrigatiesysteem betekent het ontwerpen en aanbieden van een oplossing aan professionele telers, hoveniers waarmee ze de nodige middelen kunnen optimaliseren: water, energie, kunstmest, mankracht. Dankzij de grondige analyse van water, agronomische en meteorologische factoren, is het mogelijk om microirrigatiesystemen op maat te ontwerpen die aanzienlijke besparingen en hogere opbrengsten garanderen, op weg naar een steeds duurzamere land & tuinbouw, truin & park irrigatie.

Onze waarden

Innovatie voor ontwikkeling: het verspreiden van technologische vooruitgang voor de bescherming van onze planeet en de verbetering van de levenskwaliteit voor boeren en degenen die voor de planten zorgen. Voortdurend het product assortiment verbeteren / vernieuwen en de voortdurende perfectionering van de productieprocessen doorvoeren.

Competentie: de meest geschikte en effectieve oplossingen bieden, betrouwbare producten gedurende hun hele technische levensduur garanderen, assistentie op maat bieden.

Verantwoordelijkheid en inzet voor het milieu: realisatie van steeds efficiëntere irrigatieoplossingen in termen van optimalisatie van de beschikbare middelen (water, elektriciteit en meststoffen), optimalisatie van de productieprocessen om hun impact op het milieu te verminderen (geluid, luchtemissies, afvalwater, restafval.

Kennis: versterking van lokale expertise die bijdraagt ​​aan ontwikkeling.

Kunde: verantwoordelijk handelen, human resources verbeteren en teamwerk aanmoedigen, investeren in personeelstraining.

Integriteit: eerlijk en rechtvaardig handelen bij het nastreven van de doelstellingen en in lijn met de bedrijfs en maatschappelijke waarden.

Extra informatie

Categorie

Beregening / Irrigatie->Druppelbevloeiing->Drip tape fittingen en afsluiters->Gereedschap / ponz FOR

Categorie 2

Drip tape fittingen en afsluiters

Eenheid

Stuk

Eigenschappen

Robuuste handponz

Land van oorsprong

Italië

Maat / aansluiting

Diam. 20 mm

Product / type

Gereedschap / ponz FOR

Sub categorie

Druppelbevloeiing

Toepassing

In beregening / irrigatie systemen met drip tape / druppelbevloeiingslang.

Uitvoering

Manueel te bedienen

pdf