Skip to main content

Advies

Stadex beschikt over een breed en ruim gesorteerd magazijn met een diversiteit aan producten voor verschillende toepassingen. Om een goede kwaliteit te kunnen leveren is het van belang dat  de materialen die u wilt toepassen in uw project, ook geschikt zijn om aan uw wensen en garantievoorwaarden te voldoen. Zo is een waterslang niet per definitie geschikt voor drinkwater gebruik en hebben bepaalde fitting systemen ieder hun eigen keurmerk voor elke toepassing. Wilt u het beste voor de juiste toepassing vraag dan gerust om advies. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies, neem dan contact met ons op via de mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Projectadvies:
Stadex heeft de kennis en kunde in huis en beschikt over een team deskundige mensen met ervaring in de markt en kennis van het product. 
Het aanleggen van een degelijk waternetwerk, beregeningssysteem, of pompsysteem is geen standaard werk. Om een goed advies te kunnen geven is deskundigheid, kennis en ervaring nodig. Voor maatwerk en berekeningen van beregeningsinstallaties, pompsysteem toepassingen werken wij met gespecialiseerde partners op elk gewenst gebied. Hierdoor is Stadex in staat om u  het juiste advies te geven waar u wat mee kunt. Desgewenst komen wij bij u langs om de locatie te bekijken en uw wensen en onze mogelijk heden met elkaar te bespreken.

Installatie & uitvoering:
Stadex voert zelf geen installatiewerkzaamheden. Hiervoor beschikt Stadex over een netwerk van ervaren installateurs met ieder hun eigen kennis en specialisme op elk vakgebied.

Onze service:
Stadex heeft ervoor gekozen om u een zo breed mogelijk programma te kunnen leveren voor nette prijzen, waar ook u als nog uw voordeel mee kunt doen. Dit kunnen wij doen doordat wij over het algemeen rechtstreeks bij de fabrikant inkopen

Heeft u een vraag? neem dan contact met ons op via de mail en wij laten de juiste persoon met de juiste kennis op het gebied van uw vraagstuk u terugbellen.